Kleine heide 32, 2930 Brasschaat

Huis Te Koop in Brasschaat

€965.000

Op een zuid - oost georiënteerd perceel van 3970m² op het einde van een doodlopende straat bevindt zich deze ruime villa.

gelijkvloers: Ruime inkomhal met apart gasten toilet, via een dubbele deur betreden we de living met lichtrijke erker en open haard, doorlopend de eetkamer met diverse raampartijen met zicht op de tuin. Royale leefkeuken met tevens toegang tot het terras / de tuin. Aanpalend vinden we de bijkeuken / wasruimte met een aparte deur naar de tuin. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een aangename aparte tv kamer. Een aparte kantoorruimte bevindt zich aan de zijkant van de woning.

verdieping: Royale overloop, een master-bedroom met dressing en ensuite badkamer (voorzien van ligbad - dubbele wastafel en toilet), 3 ruime slaapkamers met centrale badkamer (voorzien van ligbad - douche - en dubbele wastafel). Verder een apart toilet op de nachthal.

In de tuin bevindt zich een zwembad, een sauna ruimte met aangelegd terras. De woning beschikt verder over een kelder (vrij hoogte +/- 1.90m) en verder kruipruimte en een bergzolder bereikbaar via een vlizotrap.

De woning is tevens voorzien van een dubbele inpandige garage, een kelder en zolderruimte bereikbaar via vlizotrap.

indelingsplannen vindt u op onze website www.accentvastgoed.be Indien u bijkomende informatie wenst : info@accentvastgoed.be of 03/288.34.70.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

188 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€4.953

Pand Referentie

L7RQLEY7YIIB

3970 m2

377 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

04 Mar 2024€965.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee - geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woonpark

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu