Xavierlaan 7-A, 2960 Brecht

Huis Te Koop in Brecht

€645.000

Deze schitterende villa (bouwjaar 2017) in pastoriestijl biedt u onder meer 4 slaapkamers, 2 badkamers, zolderruimte en een dubbele garage. De woning werd afgewerkt met duurzame en kwalitatieve materialen. Dit alles op een zuidoostelijk-georiënteerd villaperceel van 1.357 m² in een doodlopende straat op 5 minuten van op- en afrit van de autostrade. De benodigde afwerking maakt het mogelijk om uw eigen touch te geven aan de woning.

Gelijkvloerse verdieping:
De riante inkomhal met gastentoilet geniet van enorm veel ruimte en licht gezien de inkomhal doorloopt tot de eerste verdieping. Een ruime leefruimte van maar liefst 72 m² met gezellige loungehoek en eetkamer, elke ruimte geniet van zicht op de tuin. De eetkamer brengt u naar de luxe keuken, die uitgerust is met kwaliteitstoestellen. Aansluitend een ruime bijkeuken/wasplaats, met aansluitingen voor was- en droogmachine. Tot slot op de gelijkvloerse verdieping vinden we een verder af te werken inpandige garage voor 2 wagens.

Eerste verdieping:
De masterbedroom (20 m²) biedt aansluiting aan een tweede slaapkamer (dewelke dienst kan doen als dressing) en een luxe badkamer (douche, ligbad, wastafel, en toilet). Vervolgens nog 2 slaapkamers en een tweede badkamer met douche en een dubbele wastafel. Tot slot is er nog een apart toilet op de nachthal.

Zolder:
De gehele zolder dient nog verder afgewerkt te worden deze kan dus dienst doen zoals uw fantastie ze kan invullen van extra slaapkamers tot mancave...

Buitengebeuren:
De tuin geniet van een ideale zuidoostelijke oriëntatie. Verder is de woning gelegen in een doodlopende straat, ideaal voor jonge gezinnen waar de kinderen met een gerust gevoel op straat kunnen spelen.

Bijzonderheden: 
- Gunstige EPC-score van 124 kWh/(m² jaar) dit nog zonder de aanwezigheid van zonnepanelen
- De elektrische installatie is conform
- De gelijkvloerse verdieping is uitgerust met vloerverwarming, eerste verdieping en zolder met radiatoren
- De woning dient nog verder afgewerkt te worden, dit geeft de mogelijkheid om uw eigen smaak en keuzes aan de woning toe te voegen

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

124 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.235

Pand Referentie

NKXZ8KRLC7D8

1357 m2

267 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

03 Nov 2022€645.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Verkavelingsvergunning

Bestemming

woonpark

Overstromingsgebied

Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Menu