Rommersheide E 16, 2960 Brecht

Huis Te Koop in Brecht

€265.000

Deze gelijkvloerswoning is zeer rustig en groen gelegen in recreatief woongebied (permanent wonen toegelaten) te Brecht, op een perceel van 1.041m². De prachtige, zonnige tuin met terras zet meteen de sfeer. Welkom thuis!
Indeling:
Binnenkomen doet men via de garage die momenteel dienstdoet als berging/ wasruimte, langswaar men toegang heeft tot de geïnstalleerde keuken, die voldoet aan alle hedendaags comfort. Naast de keuken bevindt zich de gezellige leefruimte. Deze leefruimte is voorzien van grote ramen (en schuifdeur) die niet alleen zorgen voor veel lichtinval, maar ook voor een open zicht op de zonnige groene tuin. Verder beschikt de woning over de twee slaapkamers van 10m². De badkamer is ingericht met een ligbad +douchekop, toilet en dubbel lavabomeubel.

Uitbreiding of verbouwingen: De bebouwde grondoppervlakte bij nieuwbouw of uitbreiding bedraagt maximaal 80m² mits mogelijkheid tot uitbouw van 20m². Er mag ook een eerste verdieping bijgebouwd worden onder de voorwaarde dat dit onder een schuin- of zadeldak is. (Zie BPA Recreatief woongebied Brecht)
Naast een carport, kan men de auto ook parkeren op de oprit, waar plaats is voor ca. 2 extra wagens.

TROEVEN: Groene omgeving - Nabij invalswegen - Uitbreidingsmogelijkheden.

Interesse? Contacteer ons via 03 225 00 68 of mail naar info@wellimmo.net!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Kadastraal Inkomen

€386

Pand Referentie

MXB3ULMUU3D5

1041 m2

80 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

22 Feb 2022€265.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Niet ingegeven

Overstromingsgebied

n/a

Menu