Bocholterkiezel 76, 3960 Bree

Huis Te Koop in Bree

PLUSPUNTEN
+ perceeloppervlakte: 801 m²
+ bewoonbare oppervlakte (totaal): 513 m²
+ handelsoppervlakte: 140 m²
+ aantal slaapkamers: 4
+ verwarmd zwembad
+ ruim terras
+ ingerichte zolderruimte
+ top locatie

ALGEMEEN:
Dit prachtige pand op toplocatie is gelegen tussen Bocholt en Bree op de Bocholterkiezel nummer 76 (Bree). Het pand bestaat uit een ruime handelsruimte op het gelijkvloers en een groot appartement met alle nodige luxe.

Het handelsgedeelte bestaat uit een winkelruimte met etalage aan de voorkant van het pand en een achterliggende ruimte. Deze zijn van elkaar gescheiden door middel van een grote houten deur.

Hiernaast bevindt zich ook een bureel/kantoor met aansluitend de toiletten en een polyvalente ruimte. Verder bevindt zich op het gelijkvloers nog voldoende opbergruimte en een grote garage. Bij de garage is nog een extra bureauruimte voorzien.

Op het verdiep bevindt zich het woongedeelte. Hier bevinden zich drie slaapkamers, de badkamer, een toilet en de woonkamer.

De badkamer beschikt over een dubbele lavabo, een ruime douche en de aansluitingen voor het wasmachine en droger.

Alle drie de slaapkamers beschikken over grote raampartijen en een fijne lichtinval. Bij de master bedroom is een dressing voorzien.

De parel van deze woning is de prachtige woonkamer met open keuken. De hoge plafonds en de vele raampartijen zorgen voor een aangenaam en ruim gevoel.

Langs de keuken bevindt zich het ruime terras. Het terras telt 55 m² en is oostelijk gericht. Via de trap komen we in de tuin terecht, deze beschikt over een verwarmd zwembad en is volledig aangelegd.

Tenslotte is de zolderruimte ook volledig ingericht en bewoonbaar. Hier werd een kleine keuken geïnstalleerd met een ingebouwde koelkast en spoelbak.

INDELING:
-1: kelder
+0: inkomhal, handelsruimte, toiletten, 2 bureaus, garage, berging
+1: hal, leefruimte, badkamer, 3 slaapkamers, dressing, terras
+2: studio

CONTACT:
Heeft u interesse in dit handelspand met prachtige woning? Contacteer ons dan op +32 89 87 03 67 of mail naar info@immosign-plus.be voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

FINANCIERING:
Opgelet: voor woningen gelegen in België zijn enkel Belgische hypotheken mogelijk. Maak tijdig een afspraak zodat u zich op voorhand kan bevragen over de mogelijkheden.
Kandidaat-kopers die hun financiële plaatje al hebben voorbereid, wekken altijd meer vertrouwen.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

LZUK2HGG2M4Y

801 m2

513 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

25 Oct 2022--



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu