Meeuwerkiezel 4-C, 3960 Bree

Huis Te Koop in Bree

€379.000

Deze toffe woning maakt deel uit van de recente verkaveling Cobbenberg, nabij het centrum maar toch in een groene en rustige omgeving. Deze jonge verkaveling straalt een zekere gezelligheid uit. Stijlvol wonen in een leuke buurt die een zeer brede doelgroep aanspreekt, jong en oud voelen zich hier meteen thuis!

De woning is gebouwd in 2018 en is voorzien van een volledige inrichting. De eigenaars opteerden ervoor om hun eigen stijlaccenten te leggen in de woning. De woning beschikt over het nodige comfort waarbij elke vierkante meter is benut. Er zijn reeds 3 slaapkamers. De ruime zolder geeft de mogelijkheid om nog slaapkamers bij te maken. De voorbereiding voor een vaste trap naar de zolder te maken is destijds bij de bouw voorzien. De ruime kelder kan gebruikt worden als opbergruimte maar heeft ook potentieel als hobbykelder.

Enkele uitgesproken troeven: Fijne buurt: wonen in een aangename en kindvriendelijke omgeving dicht bij het centrum Recente woning: met veel aandacht voor energiezuinigheid. Moderne inrichting en technieken: Hier kan u meteen genieten van alle hedendaagse comfort, meubels verhuizen en u bent gesteld Compacte stadstuin: zeer verzorgde, aangelegde tuin met terras, tuinhuis en carport. Maximaal genieten van uw perceel! Bent u op zoek naar een leuke woning met een compacte tuin nabij het centrum van Bree? Wij zijn er van overtuigd dat deze woning iets voor u is!
Vraag gerust een bezoek aan via impact@era.be of 089 46 48 63, wij helpen u graag verder.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

106 kWh/m2

Pand Referentie

UB80-CHWL0U4

283 m2

150 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

21 Nov 2022€379.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woonuitbreidingsgebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu