Filterstraat 54, 3960 Bree

Huis Te Koop in Bree

€249.000

Deze gelijkvloerse woning is rustig gelegen in de Filterstraat, Binnen enkele minuten staat u in het bruisende centrum van Bree: bekende winkelketens, brasserieën, sportaccommodaties en scholensites kan je hier allemaal terugvinden.

De woning is opgebouwd in 1980. Er zijn toen hoogwaardige isolatiematerialen gebruikt waardoor het een EPC-waarde heeft met label C. U zit dus niet vast aan de renovatieplicht. Verder is er ook al een gasaansluiting in de woning.

Het beschikt over een ruime woonkamer met aansluitend de keuken en berging. In de nachthal zijn er 3 ruime slaapkamers en badkamer. Verder is er nog een inpandige garage en een zolder die nog verbouwd kan worden naar extra slaapkamers. De kelder kan dienen als extra opslagruimte.

Enkele troeven: Locatie: Rustig gelegen op een kindvriendelijke locatie en toch nabij het centrum van Bree. Gunstig E-peil: Door een EPC-label C hang je niet vast aan een renovatieplicht en kan je moderniseren/renoveren op eigen tempo. Ruimte: Dit huis heeft een goede basisoppervlakte en 3 ruime kamers. In de toekomst zou de zolderverdieping uitgebreid kunnen worden naar extra slaapkamers. Garage en kelder: De woning beschikt over een ruime kelder, een inpandig garage en langs de woning ook plaats voor enkele wagens. Interesse in een leuke gelijkvloerse woning, vraag gerust een bezichtiging aan via impact@era.be of 089 46 48 63, Thomas helpt je graag verder.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

291 kWh/m2

Pand Referentie

MXYLI6G2MDQH

760 m2

180 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

19 Dec 2022€249.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Agrarisch gebied;Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu