Hubesheide 19, 3960 Bree

Huis Te Koop in Bree

€265.000

Omschrijving Goed onderhouden gezinswoning op een perceel van 24a88ca in een rustige buurt te Tongerlo, een deelgemeente van Bree. Deze woning is gelegen in Tongerlo, een deelgemeente van de stad Bree. De woning is gelegen in een zeer rustige, groene omgeving! De woning werd gebouwd in 1963 en is altijd zeer goed onderhouden!

Indeling

Gelijkvloers:
Via de ruime inkomhal met fraaie ramen in lood bereiken we de rechthoekige woonkamer. De woonkamer wordt gekenmerkt door grote ramen aan de voor- en achterzijde en een sierschouw met intact rookkanaal. Vervolgens bereiken we de zitkamer die tevens ook via de inkomhal te betreden is. In deze zitkamer is er een gemetselde schouw met hout/kolenkachel aanwezig.
Via de zitkamer bereiken we de keuken, uitgerust met een frigo, keramische kookplaat, oven, afzuigkap, anderhalve spoelbak, houten keukenkastjes en een granieten werkblad. Aansluitend is er een volledig betegelde badkamer met douche, ligbad, een functioneel badmeubel en aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Tenslotte is er een gastentoilet en een CV-lokaal.
Aan de zijgevel van het huis werd een veranda gebouwd, deze veranda is voorzien van grote schuiframen.

Eerste verdieping:
Via de sierlijke houten trap bereiken we de ruime overloop, dewelke leidt naar de 3 ruime slaapkamers waarvan 1 slaapkamer voorzien is van een apart nachttoilet. Daarnaast kan er via deze slaapkamer ook de opbergzolder betreden worden dmv een vlizotrap. De grootste slaapkamer aan de voorkant is voorzien van airco en verwarming. In de overige slaapkamers zijn er voorzieningen voor het plaatsen van verwarming.

Tuin:
De volledig omheinde tuin van 24a 90ca is een oase van rust. Aan de linkerkant van het huis bevindt zich een oprit met aan het einde een gemetste garage waar plaats is voor 1 auto. Verder is er sectionale poort, een fietsenberging en een spoelbak aanwezig. Achter de garage is een overkapping die perfect kan dienen voor het stockeren van materiaal. Bovendien is er ook een serre in deze prachtige tuin.

Extra:
Overal rolluiken: deels elektrisch, deels handmatig
Houten raamwerk, dubbele beglazing
Dak geïsoleerd
CV op stookolie, warm water dmv boiler op CV
Betonnen vloerplaten
2 airco's (in zitkamer en op grootste slaapkamer)
Volledig betegelde voorraadkelder.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

760 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€624

Pand Referentie

O7RCAOA19ML1

2.490 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

21 Dec 2022€265.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

n/a

Menu