Oude Gentweg 37, 8000 Brugge

Huis in Brugge

€315.000

Deze hedendaagse woonst bevindt zich in de Brugse binnenstad op een boogscheut van prachtige bezienswaardigheden zoals Groeninge, het Walplein en de typische godshuisjes. Bakkers, slagers, een supermarkt, talloze winkels en eetgelegenheden zijn vlakbij. De woning beschikt over alle comfort en werd zeer smaakvol afgewerkt met duurzame materialen. De indeling is als volgt: gezellige woonkamer met zithoek en een geïnstalleerde leefkeuken met zitplaats die uitkijkt op de stadskoer. Op de eerste verdieping bevinden zich een slaapkamer, een apart toilet en de badkamer die is uitgerust met een inloopdouche en een lavabomeubel. Op de tweede verdieping is er een tweede ruime slaapkamer voorzien van maatkasten. De directe nabijheid van de ring, autosnelweg, het station zijn extra troeven. Contacteer ons snel voor een bezoek aan dit pareltje!
Wij geven je een idee van welke ruimtes aanwezig zijn (in misschien wel je droomhuis).
Door op “Hou me op de hoogte” te klikken ga ik akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden voor de nieuwsbrief van Depauw Vastgoed.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam id arcu a ante aliquam mollis id vel mi. Proin luctus ac ligula eu rutrum.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

175 kWh/m2

Pand Referentie

AOBD53WQNB5Y

37 m2

68 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

20 Nov 2022€315.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Bouw vergund

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied met cult., historische en/of estetische waarde

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu