Hoogstraat 25, 8000 Brugge

Huis Te Koop in Brugge

€595.000

‘Dit Huys is de Kroon ghenaemt’ staat in fiere letters te pronken op de indrukwekkende houten winkelpui van dit breedhuis met trapgevel. De oudste kern van dit pand (waaronder de eiken dakconstructie en de hoge zijpuntgevel met gedichte spitsboognissen) dateert van rond het jaar 1300. Gelegen in een belangrijke handelsstraat, vlakbij de grote hotels, de reien, Markt en Burg. Het pand is prima geconcipieerd : werk- en atelierruimte in de sous-sol, winkel op de voute (gelijkvloers), ruime woonst (met aparte ingang) op de 3 bovenliggende verdiepingen. Kan perfect in 2 entiteiten verhuurd worden. Rijk interieur met oa knap portaal met blauw-witte faiencetegels, schouwen, prachtige nissen, meterhoge balkenlagen, antieke vloeren.
Sous-sol : handige werk/atelierruimte met raam op de straat, berging. Gelijkvloers : mooie volledig ingerichte winkelruimte uitgevend op een leuke binnenpatio, toilet, kleine badkamer, trap naar verdiep met ingewerkt alcove bed.
1ste : salon en royale leefkeuken met oa breed Smeg fornuis en frigo. 2de : 2 ruime slaapkamers, elk met eigen badkamer. 3de : fantastische zolder die kan verbouwd worden tot masterbedroom met mezzanine. CV gas.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

241 kWh/m2

Pand Referentie

DRMZ749LE98A

212 m2

2 Slaapkamers

3 Badkamers

Vraagprijzen

25 Dec 2022€595.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Gebouwd voor 1962

Dagvaarding

In aanvraag

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied met cult., historische en/of estetische waarde

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu