Molenaarsstraat 28, 8000 Brugge

Huis Te Koop in Brugge

€379.000

STARTPRIJS, Elk bod hoger dan deze startprijs, wordt voorgelegd aan de eigenaars, die al dan niet kunnen ingaan op dit aanbod.

Op een toplocatie te Sint-Andries, met een vlotte aansluiting naar het centrum van Brugge, alsook naar de ring en de nabijgelegen autosnelwegen, is deze gezinswoning met garage gehuisvest. Deze woning werd opgericht in 2014 én ingeplant op een mooi en zonnig perceel van 327 m².

We treden de woning binnen via de inkomhal met gastentoilet. Aansluitend bevindt zich een gezellige en lichtrijke woonkamer, ingedeeld in een zithoek en een eethoek. Aangrenzend bereiken we de open ingerichte keuken, uitgerust met een oven, gaskookplaat, dampkap, spoelbak en ingemaakte kasten. Via de woonkamer, hebben we rechtstreeks toegang tot de zonnige tuin met aangelegd terras en tuinberging. Tot slot bevindt zich op het gelijkvloers een bergruimte, een wasplaats en een inpandige garage.

De eerste verdieping bestaat uit 4 volwaardige slaapkamers, een apart toilet en een ingerichte badkamer. Deze laatste werd voorzien van een lavabomeubel en een ligbad.

Bouwtechnisch: PVC ramen met dubbele beglazing, CV op aardgas, dakisolatie, conforme elektriciteit, Energiezuinig!!!:EPC 130 kWh/(m² jaar), regenwater 6000l, …

Deze woning is zeker uw bezoek waard! Perfecte gezinswoning!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

130 kWh/m2

Pand Referentie

1P1WMQLUGTFN

327 m2

185 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

26 Dec 2022€379.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu