Chaussée d'Anvers 222, 1000 Brussel

Huis in Brussel

€595.000

Century 21 Royal biedt u dit prachtige huis bestaande uit 3 appartementen (twee een slaapkamer appartementen en een 3 slaapkamer duplex) onlangs gerenoveerd.
Het huis is gelegen in het noordelijke deel van de stad Brussel stad en dicht bij alle voorzieningen (bus, metro trein ziekenhuis, park, ect..). Het eigendom is als volgt samengesteld: Inkomhal,
1e verdieping: een één slaapkamer appartement van 60m² met een mooie en lichte woonkamer met toegang tot het balkon, een volledig uitgeruste keuken (vaatwasser, oven, elektrische kookplaat, kasten en laden, enz..), een mooie en ruime slaapkamer, een ruime badkamer + apart toilet op de tweede verdieping.
2e verdieping: een één slaapkamer appartement van 60m², bestaande uit een lichte en mooie woonkamer met toegang tot het balkon, een volledig uitgeruste keuken (vaatwasser, oven, elektrische kookplaat, kasten en laden, enz.), een mooie en ruime slaapkamer + douche in de slaapkamer, op de tweede verdieping een ruime badkamer + apart toilet.
3e verdieping: Schitterende duplex van +/-150m² als volgt te ontwikkelen: inkomhal, grote woonkamer bestaande uit twee delen (eetkamer plus zithoek), een volledig uitgeruste keuken (vaatwasser, oven, elektrische kookplaat, kasten en opbergladen, ect..), badkamer, op de eerste verdieping: drie mooie slaapkamers + een speelkamer.
De accommodatie wordt momenteel bewoond door twee huurders en de eigenaar, maar het pand komt medio november volledig vrij.
Faciliteiten: Elk appartement heeft zijn eigen boiler; parket en betegelde vloeren; pvc ramen.
Voor investeerders en liefhebbers van kwaliteit!
Contacteer ons nu op 02.770.70.21 of per e-mail: info@century21royale.be

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

Pand Referentie

F15MMEUULGKN

280 m2

5 Slaapkamers

3 Badkamers

Vraagprijzen

27 Apr 2022€595.000

Menu