Rue des Commerçants 2, 1000 Brussel

Huis in Brussel

€2.500.000

Gelegen in de Quartier des Quais in het centrum van Brussel tussen Sint-Katelijne en IJzer, biedt ERA Châtelain u een prachtig vastgoedproject aan bestaande uit een Maison de Maître of Hotel, een handelszaak en 8 appartementen.

U zult dit gebouw van 1000 m2 waarderen om zijn authentieke charme, zijn lichtinval, zijn ligging, zijn volumes en zijn plafondhoogten.

Het bestaat uit een Hotel of Maison de Maître, 8 appartementen van +/- 50m2 elk met een slaapkamer en een gelijkvloers commercieel van +/- 90m2. De woning heeft kelders in de kelder, bergruimte/fietsen en een binnenplaats. Houten ramen met enkele en dubbele beglazing. Het pand is beschikbaar vanaf 31 december 2022. Recente gas boiler.

EPB F - Elektriciteit niet in overeenstemming. Winkels en bedrijven in de onmiddellijke nabijheid, een gemakkelijke bereikbaarheid met het openbaar vervoer maken de wijk dicht bij het stadscentrum bijzonder aangenaam. Makelaarskosten ten laste van de koper!

Onze ERA COMFORT GARANTIE dekt al uw vaste installaties voor een zorgeloze aankoop. Info & Bezoeken op 02 705 07 00. Meer informatie over dit vastgoedproject - herenhuis - appartementen - handelszaak te koop in Brussel exclusief beschikbaar op era.be/chatelain

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

284 kWh/m2

Pand Referentie

4ULECJVRQNWR

226 m2

1000 m2

Vraagprijzen

19 Sep 2022€2.500.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu