1000 Brussel

Huis Te Koop in Brussel

€4.500.000

Dit huis van rond de eeuwwisseling (1900) van architect Gérard Maréchal, gelegen tegenover de Koningstuin, werd enkele jaren geleden volledig gerenoveerd. Hiermee wordt een oppervlakte van ± 600 m² ontwikkeld.
De ingang is via een hal die leidt naar een slaapkamer aan de voorzijde met badkamer en aan de achterzijde twee duplex slaapkamers die uitkomen op het terras op het zuiden. Op het 1e niveau bevindt zich een deel van de recepties, bestaande uit een eetkamer met zijn gegoten plafond en zijn parketvloer met een prachtig uitzicht op de Koningstuin, een volledig uitgeruste keuken met bijkeuken en een balkon. Op het 2e niveau, de receptiesuite met een woonkamer met open haard, een centraal kantoor en een slaapkamer met badkamer. Op het 3e niveau, de hoofdslaapkamer met dressing, badkamer en douchekamer. Op het 4e niveau, een mooie doorgangsruimte bestaande uit een keuken, eetkamer en twee terrassen (voor en achter) met een prachtig uitzicht.
Andere: garage voor 4 auto’s, wijnkelder met airconditioning, wasruimte en lift. Verkoop van bedrijfsaandelen.
Het Koningspark ligt niet ver van de winkels en restaurants in een rustige en karakteristieke omgeving. Gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer.
Voor meer informatie, neem gerust contact op met Sylvie Koch: +32 (0) 472 86 96 68.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

156 kWh/m2

Pand Referentie

IU6JHM3X01V-

5 Slaapkamers

5 Badkamers

Vraagprijzen

16 Oct 2022€4.500.000

Menu