1000 Brussel

Huis Te Koop in Brussel

€1.750.000

In een rustige straat nabij de gewilde Zavelwijk, huis uit het begin van de 18e eeuw, grondig gerenoveerd in 2011 en met een bruto oppervlakte van ± 280 m².
Op de begane grond biedt het huis een eerste suite die bestaat uit een woonkamer/bibliotheek, een slaapkamer, een kleedkamer en een complete badkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich aangrenzende receptieruimtes, een eetkamer, een woonkamer, een volledig uitgeruste keuken met toegang tot een terras. Op de tweede verdieping bevindt zich een suite bestaande uit een woonkamer, een slaapkamer, een kleedkamer en een aangrenzende doucheruimte. De bovenste verdieping biedt een conciërgewoning met een slaapkamer en een doucheruimte en een woonkamer met een keuken. De benedenverdieping biedt kelders, technische ruimtes, een wasruimte en een wijnkelder.
Andere: gasketel, eiken parketvloer, edele materialen, Bose-systeem, beveiligingssysteem met camera en alarm, elektrisch gordijn, dubbele en enkele beglazing, airconditioning, gashaarden.
De Zavelwijk is een charmante en typisch Brusselse wijk. Het staat bekend om zijn mooie gebouwen, talrijke winkels, restaurants en vervoersmogelijkheden.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Vincent Verbruggen op +32 (0) 486 402 541.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

289 kWh/m2

Pand Referentie

VBNLZWKB9TL3

3 Slaapkamers

3 Badkamers

Vraagprijzen

18 Dec 2022€1.750.000

Menu