Rue Charles Quint 74, 1000 Brussel

Huis Te Koop in Brussel

€695.000

Virtueel bezoek beschikbaar ! Gelegen in de Europese wijk van Brussel, biedt uw makelaarskantoor ERA Châtelain u een prachtig huis te koop aan met 3 erkende eenheden !

1e kavel in duplex op de begane grond en de begane grond, bestaande uit een woonkamer, een eetkamer, een keuken, een slaapkamer / kantoor aan de achterzijde met toegang tot het terras en de tuin, een slaapkamer aan de voorzijde, een badkamer met douche en een wasruimte. 2e kavel, een duplex op de 1e en 2e verdieping, bestaande uit een woonkamer, een eetkamer, een ingerichte keuken, twee slaapkamers en een badkamer. 3e kavel, een studio met mezzanine op de bovenste verdieping, bestaande uit een open woonkamer en keuken, een badkamer, en een trap die leidt naar de mezzanine.

Voorgevel in goede staat, achtergevel geïsoleerd, fotovoltaïsche panelen. Dak in goede staat, dakpannen ongeveer 15 jaar oud.

Elektrische radiatoren, individuele meters, lage gemeenschappelijke kosten.

Tussen het Ambiorixplein en het Daillyplein is deze woning ideaal gelegen, vlakbij winkels, openbaar vervoer en groenvoorzieningen.

Het eigendom is beschikbaar voor uitwisseling van akten en onderverhuur.

PEB E - Elektriciteit in overeenstemming

Info en bezoeken: +32 2 705 07 00. Meer informatie over dit beleggingspand te koop in Brussel is exclusief beschikbaar op era.be/chatelain

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

19765 kWh/m2

Pand Referentie

WCVR5Y--TMF9

97 m2

215 m2

5 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

19 Dec 2022€695.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu