Kasteelstraat 202, 9255 Buggenhout

Huis Te Koop in Buggenhout

€615.000


Altijd al gedroomd van te leven vlakbij een het bos? Dan is deze woning iets voor u!
De uitstraling van deze ruime gezinswoning geeft net dat tikkeltje meer gezelligheid. Daarboven nog een eigen stuk bos dat doorloopt in Buggenhout bos en je hebt deze unieke eigendom!

Laat mij u rondleiden: Via de inkomhal, met apart gastentoilet, kom je in de leefruimte. Alle ruimtes lopen mooi in elkaar over en geven een open gevoel aan de woning. Dit steeds met zicht naar de tuin en in het bos. Gezelligheid troef in de woning, met de houten balken aan het plafond en houthaard in de leefruimte. De keuken zit rechts van de leefruimte, met aparte zithoek en ruime eetkamer. Naast de keuken bevindt er zich een afgesloten bijkeuken en ruime berging. Ook heeft de woning een koele kelder. Daarnaast heb je op de gelijkvloers ook nog een polyvalente kamer die nu gebruikt wordt als speelkamer maar ook perfect als bureau gebruikt kan worden. Ook is er nog een garage voor fietsen, vuilbakken,….
Op de eerste verdieping heb je 4 slaapkamers, waarvan 1 met een panoramisch terras, een dressing en ruime badkamer met bad, douche en toilet. Via een kleine trap heeft de woning over de volledige oppervlakte een opbergzolder.

Het unieke aan deze woning is zeker en vast de zuid-west gerichte tuin. Met zijn weids zicht in het bos, het overdekte terras en jacuzzi is dit een plek om te genieten. De tuin is ook goed afgesloten voor huisdieren. Via een hekje achteraan in de tuin kom je in het bos terecht dat bij dit perceel hoort. Aan de voorkant van de woning is er voldoende parkeergelegenheid.

Bouwjaar van de woning is 1995 en in 2008 werden er renovaties gedaan. De woning is steeds goed onderhouden en verzorgd.
De woning wordt verwarmd door een mazoutketel (gekeurd). Met een EPC-label C is deze woning ook energiezuinig.


Wilt u meer weten over deze eigendom, neem dan contact op via melanie@altro-vastgoed.be of surf naar onze website altro-vastgoed.be
Unieke ligging aan de rand van Buggenhout bos
Goed EPC (C)
Gezellige en ruime gezinswoning met 4 slaapkamers en bureau
Genieten in de tuin met eigen stuk bos
Makkelijk bereikbaar!

Menu