Kazernestraat 21, 2070 Burcht

Huis Te Koop in Burcht

€262.000

IN OPTIE!
Indeling, EPC en elektriciteitskeuring kan u terugvinden bij "Downloads" op de Wellimmo-site!

Wilt u graag wonen in een recent gerenoveerde woning met veel lichtinval en een gezellige tuin, gelegen in een kindvriendelijke en rustige straat te Burcht? Deze 3-slaapkamerwoning heeft het allemaal. Bovendien heeft het met een conforme elektrische keuring en een Gunstig EPC alle hedendaagse normen ter beschikking.

De inkomhal, op retrotegel, geeft uit op de authentieke trap en een deur naar de leefruimte. Bij het binnenkomen van de leefruimte valt meteen de zalige portie lichtinval op, doordat zowel vooraan als achteraan de woning grote ramen werden geïnstalleerd. De leefruimte gaat door middel van een onderhoudsvriendelijke tegel naadloos over naar de open keuken.
In de keuken is er een ijskast met diepvries, een 4-pitsvuur, een dampkap, een oven en een microgolfoven. Alle toestellen zijn van gerenommeerde merken. De ruimte is afgewerkt met knappe houtaccenten. Hier heb je een open zicht op de tuin door de glazen schuifdeur.
Achteraan de gang is er nog een apart gastentoilet met tevens veel lichtinval door een glazen deur.
De tuin meet 40m² en komt samen met een gebetonneerd bijhuis voor alle tuinbenodigdheden en/of extra berging. De rustige omgeving maakt van deze tuin een zalige oase van rust.

In de nachthal van de 1ste verdieping is er toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer.
De badkamer beschikt over een lavabomeubel met spiegelkast, een ruime douche en een toilet. Dit alles op een vochtbestendige laminaatvloer.
De 2 slaapkamers, van maar liefst 17 en 14 m², beschikken over dezelfde laminaatvloer en voldoende raampartijen om ook deze ruimtes zalig te belichten.

Op de 2de verdieping is er nog een polyvalente ruimte met gang van in totaal 28 m². Mits afwerking kan deze ruimte fungeren als extra slaapkamer, hobby-/bureauruimte, speelkamer, … De huidige houten balken geven de ruimte een huiselijke sfeer.

Troeven:
-Instapklaar
-Gunstige ligging
-Overal HR-beglazing
-Volledig gerenoveerd

Interesse? Aarzel niet ons te contacteren via info@wellimmo.net of bel 03 225 00 68.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

305 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€366

Pand Referentie

TPVU88UV9L4V

100 m2

126 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

22 Feb 2022€262.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Nee

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu