Rue de Valansart 10, 6810 Chiny

Huis Te Koop in Chiny

€400.000

ERA Topimmo presenteert dit goed onderhouden huis gebouwd in 1983 en gelegen met uitzicht op het dorp Prouvy, in de gemeente Chiny. In een rustige en groene omgeving, zal dit huis gelegen op een perceel van 17,81 are u verleiden door zijn ligging, zijn aangename terras en zijn tuin op het zuiden. Het is als volgt samengesteld: Op de begane grond: hal, kantoor of slaapkamer, badkamer, toilet, wasruimte, ingerichte keuken, grote woonkamer met toegang tot het terras en de tuin. Op de eerste verdieping: een open ruimte van 25m² voor multifunctioneel gebruik, die gebruikt zou kunnen worden als kantoor of als extra slaapkamer, 2 slaapkamers. In de dakhellingen: zolder voor opslag. In de kelder: een wasruimte, opslagkelders, garage (2 auto's in een rij). Verwarmd vloeroppervlak volgens EPB: 185 m². Technisch: centrale verwarming op stookolie (tank van 2.500 L), pelletkachel in de woonkamer, dak in natuurleien (goede staat), houten kozijnen met dubbele beglazing, alarm, elektrische installatie twee uur per dag (niet conform), waterontharder, aansluiting op riolering.
Ligging: gemakkelijke toegang tot de belangrijkste steden: Etalle en Tintigny (14 km), Florenville (11 km), Habay en E411 (20 km), Aarlen en lux grens (30-35 km).
Beschikbaarheid van het pand: januari 2023.
Verkoop op grond van inschrijvingsrechten. De aangekondigde prijs is een basis voor onderhandeling, het is een niet-bindend bedrag en kan niet worden beschouwd als een aanbod van de verkoper. Bezoeken alleen in aanwezigheid van het bureau.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

370 kWh/m2

Pand Referentie

9RJ9RJRAMEVD

1781 m2

185 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

02 Apr 2022€400.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu