Pont-Noord 2, 9840 De-pinte

Huis Te Koop in De-pinte

€1.375.000

Landgoed anno 1720 in het landelijke Zevergem, nabij Blijpoel, Kasteel van Welden en Doornhammeke.

Dit te renoveren landhuis, is gelegen op een perceel van niet minder dan 4.426 m² met ruime schuur en oude boomgaard.

Het landhuis
Dit te renoveren landhuis met authentiek karakter biedt u de mogelijkheid te wonen in het groen en de woonst volledig te verbouwen naar uw eigen wensen. Op het gelijkvloers vindt u de inkomhal met gastentoilet, de ruime woonkamer, de keuken, een lichtrijk bureel en twee bergruimtes. De benedenverdieping kan wat opfrissing gebruiken maar hoeft niet grondig gerenoveerd te worden: u vindt er vele karaktervolle elementen terug zoals bijvoorbeeld de prachtige, authentieke open haard in de woonkamer, waarin het jaartal '1720' gegraveerd staat.

De eerste verdieping beschikt over twee ruime slaapkamers, een kleinere slaapkamer, een badkamer en een douchekamer. De slaapkamers genieten allen van een karaktervolle parketvloer.

De ligging
Gelegen op een riant perceel van maar liefst 4.426 m², bevindt dit landhuis zich in het centrum van het landelijke Zevergem. Het betekent rustig wonen in het groen, op een steenworp afstand van de kerktoren. Op enkele minuten fietsen staat u bovendien in het natuurreservaat Scheldemeersen. Kortom: dit is de uitgelezen ligging voor wie geniet van natuur en stilte, maar toch graag op slechts een kwartiertje rijden in centrum Gent staat en vlot de verbinding maakt naar omliggende steden.

Het perceel
Het perceel biedt verder heel veel privacy en paalt achteraan aan agrarisch gebied.

De schuur
Een bijzondere extra troef van deze eigendom is de grote schuur die vele opties biedt. Momenteel is deze ingericht als degustatieruimte voor een wijnhandelaar, inclusief koelcel en bargedeelte. De mogelijkheden zijn echter talrijk: u kan de schuur inzetten als bijgebouw om extra woonoppervlakte te creëren, als atelier, of als werkplek om uw vrije beroep uit te oefenen.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

kWh/m2

Pand Referentie

E1OO2DFPUF2X

4 426 m2

265 m2

Vraagprijzen

01 Oct 2022€1.375.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Neen

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Andere

Overstromingsgebied

n/a

Menu