Ten Bosse 123, 9800 Deinze

Huis in Deinze

€899.000

Luxueuze villa op een perceel van 2.097m², te Deinze!
In een schitterende villawijk te Deinze, situeert zich deze prachtige villa (320 m²) met 6 slaapkamers. De eigendom is rustig en residentieel gelegen, in een doodlopende straat, op een ruim perceel van maar liefst 2.097 m²! Deze kwaliteitsvolle villa dateert van 1996, maar werd doorheen de jaren met de grootste zorg onderhouden en gemoderniseerd! Dankzij de gunstige ligging, geniet men een vlotte bereikbaarheid naar verscheidene faciliteiten (winkels, scholen, ontspanning...) en talrijke verbindingsmogelijkheden.

Indeling:
Via een prachtige oprijlaan, voorzien van parkeergelegenheden, betreedt u het ruime perceel. De villa wordt omringd door een magnifiek aangelegde tuin en ligt verscholen van de straatkant, waardoor u geniet van optimale privacy!
Bij betreden van de woning, wordt de luxueuze afwerking meteen duidelijk in de ruime, statige inkomhal. Aansluitend bevindt zich een riante leefruimte, dewelke wordt gekenmerkt door een prachtige schouwwand. De grote raampartijen zorgen op hun beurt voor een heuse lichtinval en een open zicht op de omliggende tuin! In de aangrenzende leefkeuken werd gebruik gemaakt van kwalitatieve toestellen, waardoor optimaal kookcomfort wordt gegarandeerd! Dankzij de aanwezigheid van een ruime bureauruimte (of slaapkamer), kunt u tevens comfortabel van thuis werken. De indeling wordt vervolledigd door een dubbele inpandige garage, een ruime wasplaats met berging en een gastentoilet.
De eerste verdieping omvat 5 uiterst ruime slaapkamers, een aparte inloopdressing en 2 badkamers. De eerste badkamer beschikt over een inloopdouche, een enkelvoudig wasmeubel en toilet. De schitterende hoofdbadkamer, met riante inloopdouche, ligbad en dubbel wasmeubel, maakt het plaatje af.

Passend bij deze schitterende villa vindt u een sublieme tuin met ruim terras, sfeervijver en tuinberging. De gehele tuin werd met de grootste zorg aangelegd en onderhouden. Op het uitnodigende terras aan de woning kan men heerlijk tot rust komen. Dankzij de volwassen bomen en hagen wordt tevens optimale privacy gegarandeerd!

Buitengewone kenmerken:
- Residentiële ligging te Deinze
- Ruime villa met hoge afwerkingsgraad
- Uiterst verzorgde tuin van 2.097 m² Documenten Vastgoed info EPC Indelingsplan

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

Pand Referentie

A8D756JUA5AW

2097 m2

320 m2

Vraagprijzen

20 May 2022€899.000

22 Apr 2022€949.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Neen

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Industriegebied

Overstromingsgebied

Effectief overstromingsgevoelig

Menu