Aststraat 45, 9470 Denderleeuw

Huis Te Koop in Denderleeuw

€349.000

Deze volledig instapklare, halfopen woning beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal, een charmante woonkamer, ingerichte, moderne keuken (toestellen Siemens), lichtrijke veranda en een handige berging. Een bijkomende troef is de ruime garage van zo'n 62 m² (automatische poort) met extra veel opbergruimte en plaats voor wasmachine en droogkast. In de garage is tevens een kelderruimte aanwezig om aan de auto’s te kunnen werken.

Op de 1ste verdieping vindt men 3 slaapkamers en een badkamer (douche, lavabo en toilet). Op de bovenste verdieping (valluik) is nog een ruime, afgewerkte slaapkamer terug te vinden.

Achteraan is nog een gezellig tuintje/terras terug te vinden (zuid oriëntatie).

Deze woning is voorzien van CV op aardgas, dubbele beglazing, elektriciteit geheel conform AREI, ... Neem gerust al eens een kijkje binnenin via onze virtuele rondleiding: https://my.matterport.com/show/?m=M6wTc1pg7HG

Centraal gelegen op korte afstand van zowel Liedekerke als Denderleeuw en met vlotte aansluiting verbindingsweg Aalst - Ninove! Voor meer info en/of een bezoek, contacteer ons via jonas@immotijl.be of 0477/17 44 20.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

247 kWh/m2

Pand Referentie

NIHEHL-7A008

293 m2

163 m2

4 Slaapkamers

Vraagprijzen

19 Nov 2022€349.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

nee

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu