Hoogstraat 49, 9470 Denderleeuw

Huis Te Koop in Denderleeuw

€255.000

Deze in 2012 vernieuwde woning beschikt op het gelijkvloers over een gezellige woonkamer met eetplaats, open keuken, zithoek/bureau/hobbykamer en een badkamer (douche, lavabo en toilet). Extra troef is de inpandige garage! Op de 1ste verdieping vindt men de ruime master bedroom (van net geen 60 m²), deze ruimte kan ideaal zijn om eventueel meerdere slaapkamers te creëren. Verder is er op de verdieping nog een extra slaapkamer en badkamer (bad, lavabo en toilet) terug te vinden.

Achteraan bevindt zich het terras met aansluitend diepe, zuid georiënteerde tuin met tuinberging. De tuin is tevens toegankelijk via een zijpoortje dat uitgeeft op straat, ideaal voor met fietsen of tuinmateriaal rechtstreeks tot in de tuin te geraken!

De woning is voorzien van CV op aardgas, dubbele beglazing, gunstig EPC, ... Neem gerust al eens een kijkje binnenin via onze virtuele rondleiding: https://my.matterport.com/show/?m=xuX9vLhCCrA

Centraal gelegen op slechts een boogscheut van zowel centrum Denderleeuw als Liedekerke! Voor meer info en/of een bezoek, contacteer Jonas via jonas@immotijl.be of 0477/17 44 20.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

222 kWh/m2

Pand Referentie

Y4GC-MVJQ3-Y

290 m2

182 m2

2 Slaapkamers

Vraagprijzen

17 Dec 2022€255.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

nee

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu