Gottemstraat 49, 8720 Dentergem

Huis Te Koop in Dentergem

€320.000

Deze charmante woning ligt net buiten het centrum van Dentergem en heeft nog veel van zijn oorspronkelijke karakter weten te behouden. Het geheel bestaat uit de eigenlijke woonst, en twee aparte bijgebouwen.

INDELING:
Op het het gelijkvloers: inkom, bureel of eerste slaapkamer, living met houtkachel met schuifdeur naar terras en tuin, badkamer (met toilet, lavabomeubel en douche) en keuken (met kasten, spoelbak, dampkap, frigo, vaatwas, oven en kookplaat).
Vanuit de living leidt de vaste trap naar een open verdieping (mezzanine) die momenteel als bijkomende kamer wordt gebruikt maar zeker ook ander functies kan hebben (bureel, bijkomende zithoek...); op dit niveau is er ook een tweede slaapkamer met ingemaakte kastwand.

In een eerste bijgebouw (tuinberging) is de wasplaats ondergebracht en bijkomende berging; het tweede bijgebouw wordt gebruikt als garage (afmetingen: 2,6 x 6,1m).
Langsheen de woning is er een oprit voor 2 wagens.

!Belangrijk om weten: De woning ligt in overstromingsgevoelig gebied maar dank zij de recent geplaatste keermuur werd hier een doeltreffende oplossing aan gegeven. De tuin geniet van een bijzonder aangenaam zicht op het achterliggende groengebied.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

283 kWh/m2

Pand Referentie

L0-LCPW5ETZS

1.289 m2

105 m2

Vraagprijzen

27 Feb 2022€320.000

06 Feb 2022€32.000.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Nee

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet meegedeeld

Bestemming

Landschappelijk waardevol agrarisch gebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu