Leliestraat 2, 2480 Dessel

Huis Te Koop in Dessel

€385.000

Deze woning van 1974 ligt op slechts 6 km van de E 34 autosnelweg Antwerpen - Eindhoven, op 25 min. van Eindhoven. Vlak bij een groene omgeving met veel bossen en het kanaal Dessel-Schoten.

De indeling is als volgt.
Het volledige woongedeelte bevindt zich op het gelijkvloers en bestaat aan de linkerzijde uit een ruime living met veel lichtinval door de grote ramen aan de zuid- en westzijde. Een inbouwcassette zorgt voor de gezellige warmte op koude winteravonden. De vloerbedekking bestaat uit volle parket net zoals in de keuken, de slaapkamers, de veranda en het bureau.
Via de woonkamer komen we in de grote volledig ingerichte keuken met voldoende plaats voor een grote keukentafel. Achteraan de woning ligt de wasplaats met douche en de veranda met rechtstreekse toegang via een schuifraam naar het buitenzwembad.
Aan de rechterzijde van de woning zijn er 3 volwaardige slaapkamers, een badkamer met bad en twee lavabo's, een apart toilet en een bureau.

Via een vaste trap bereik je de zolder waar er minstens twee extra kamers gemaakt kunnen worden.
De grote garage ligt onder de woning en biedt plaats aan 2 auto's. Verder is er in de kelder nog een technische ruimte en een extra bergplaats. De andere helft van de kelder is een kruipkelder.

Achteraan het perceel staat nog een ruime bergplaats/poolhouse en een extra garage die toegankelijk is via De Nieuwe Dijk.

Een extra pluspunt aan deze woning is dat de elektriciteit conform is.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

476 kWh/m2

Pand Referentie

PL-F4Q-0BST8

815,00 m2

160,00 m2

Vraagprijzen

14 Nov 2022€385.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu