Van Deynsestraat 43, 2100 Deurne

Huis in Deurne

€265.000

Lichte rijwoning met 2 slaapkamers en tuin te Deurne
Deze woning met twee slaapkamers en twee badkamers is centraal gelegen te Deurne. Speeltuin, fitness, winkels, eetgelegenheden en parken zijn op wandel- en fietsafstand. Voor een uitje met de fiets vind je een vélo-station wat verder in de straat en ben je op 15 minuten fietsen in centrum Antwerpen. Zowel het park Bisschoppenhof als het Rivierenhof liggen op minder dan 20 minuten wandelafstand. Met de tram ben je op 15 minuten in centrum Antwerpen voor een dagje shoppen.
De woning geniet van een inkomhal die toegang biedt naar de leefruimte met eetkamer. De ruime keuken bevindt zich achteraan en is voorzien van een afwasmachine, combi-oven en een inductie kookvuur met dampkap. Via de keuken is er toegang naar de west georiënteerde tuin waar het tijdens het mooie weer zalig vertoeven is, achteraan de tuin is er ook nog een tuinhuis. Verder is er in de keuken nog een extra badkamer met douche, toilet en lavabo.
De eerste verdieping bestaat uit een nachthal die toegang biedt naar de twee slaapkamers (13m², 21m²), een tussenruimte die momenteel dienst doet als dressing en waarlangs we de tweede badkamer met douche, dubbele lavabo en toilet betreden.
Als laatste is er nog een ruime en droge kelder die voorzien is van aansluiting wasmachine.
Bijzonderheden: - centrale verwarming op gas- dak en zijgevel werden reeds geïsoleerd- woning is voorzien van rolluiken (op het gelijkvloers elektrische rolluiken)- zonnige tuin met veel privacy - overal dubbele beglazing- mogelijkheid tot overname huur autostaanplaats- erg centrale locatie in Deurne
Wenst u een afspraak of bent u opzoek naar vastgoed te koop in Deurne? Neem dan zeker een kijkje op www.heylenvastgoed.be

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

391 kWh/m2

Pand Referentie

27O7UF9JRCJV

150 m2

150 m2

2 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

18 Mar 2022€265.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

In aanvraag

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu