Gallifortlei 201, 2100 Deurne

Huis Te Koop in Deurne

€345.000

Instapklare gezinswoning, centraal en gunstig gelegen nabij het centrum van Deurne. Zeer goed gelegen op wandelafstand van scholen, winkels en openbaar vervoer. Veel lichtinval en ruimtelijk gevoel.
Gelijkvloers: inkomhal met gastentoilet, ruime leefruimte en aansluitende eetruimte en open keuken (volledig geïnstalleerd met vitrokeramische kookplaat en vaatwas, microgolf- en warmeluchtoven). Handige berging (tussen eetkamer en keuken) voor was- en droogmachine en opslag. Ruime, propere en gezellige stadskoer.
Eerste verdieping (gerenoveerde gesloten trap): nachthal, badkamer (in 2016 vernieuwd) met vernieuwde condensatieketel van Junkers (2018) in een praktische inbouwkast en 2 slaapkamers (1 wordt nu als thuiskantoor gebruikt).
Tweede verdieping (open vaste trap): nachthal met grote koepel, 2 ruime en lichtrijke slaapkamers.
Grote en droge kelderruimte in 3 delen (hoogte 1,8 m). Vlakbij park Rivierenhof en Bremweide met veel groen en speeltuinen. Op het gelijkvloers en de 2e verdieping hebben alle ramen rolluiken. De ramen zijn in meranti hout en hebben dubbel glas. Elektriciteitsinstallatie is recent gekeurd en conform.

Bezichtiging is mogelijk na afspraak.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

231 kWh/m2

Pand Referentie

VLSD2OM0NP95

110 m2

155 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

22 May 2022€345.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu