Generaal Slingeneyerlaan 100, 2100 Deurne

Huis Te Koop in Deurne

€335.000

Deze te renoveren bel-etage woning dat we alhier te koop aanbieden is gelegen op een toplocatie in Deurne. Het huis is gelegen nabij het Bosuilstadion, Delhaize, bakkers, scholen en openbaar vervoer!

We betreden het te koop aangeboden huis te Generaal Slingeneyerlaan via een ruime inkomhal die voorzien is van een ruimte voor een vestiaire. Hiernaast een ruime garage van ca. 22m². Achteraan is er nog een washok en technische ruimte die toegang bieden tot de tuin.

Op eerste verdieping van deze bel-etage te koop aangeboden in Deurne vindt u een ruime woonkamer (32 m²) en keuken met eetkamer van ca. 17 m². Ook via de keuken op deze etage kan u de tuin betreden. De eerste verdieping is voorzien van een toilet.

Op de tweede verdieping bevinden zich drie slaapkamers met een oppervlakte van 16, 10 en 7 m² en de badkamer.

Deze bel-etage te koop aangeboden in Deurne wordt verwarmd op aardgas. De verwarmingsketel werd ca. 7 jaar geleden vernieuwd.

EPC Generaal Slingeneyerlaan 100: 490 kWh / (m² jaar)

Ben jij geïnteresseerd in dit vastgoed te koop in Deurne? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Het Dewaele vastgoedkantoor van Deurne aan de Turnhoutsebaan staat graag tot uw dienst.
Had u graag een gratis schatting van uw eigendom? bel ons voor een vrijblijvend gesprek op 03/206.76.76 of mail naar deurne@dewaele.com

stedenbouwkundige inlichting : in aanvraag

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

4900 kWh/m2

Pand Referentie

X46NJJV875U9

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

27 Nov 2022€335.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

woongebied

Overstromingsgebied

nee

Menu