Albert Bevernagelei 58b, 2100 Deurne

Huis Te Koop in Deurne

€389.000

IN OPTIE!

Wonen in een rustige buurt, maar toch vlakbij scholen, supermarkten, winkels, …? Achter de mooie donkergrijze gevel aan de Albert Bevernagelei is er deze 5-slaapkamerwoning, dat volledig werd gerenoveerd in 2020-2021 en dat voldoet aan alle hedendaagse (isolatie)-normen. Dit vertaalt zich in een lage EPC-score van 191.

De ruime inkomhal, met toegang tot de woonkamer en de kelder, is uitgerust met een onderhoudsvriendelijke grijze tegel.

De woonkamer (29 m²), op stijlvolle tegelvloer met marmerpatroon, geniet van veel lichtinval door de brede raampartijen langs de straatkant. Er bevindt zich tevens een elektrische open haard, wat de gezelligheid tijdens de wintermaanden zeker ten goede komt.

De ruimte gaat naadloos over naar de lichtrijke keuken. De nieuwe keuken bevat een werkblad in een L-vorm, met 4-pitsgasvuur, lavabo, oven, dampkap, ijskast en diepvries. Ook werd hier een extra ruimte voorzien voor een wasmachine en een droogkast, met de nodige aansluitingen. De keuken kijkt uit op de gezellige buitenruimte (O) van 19 m².

De badkamer op het gelijkvloers is ook toegankelijk via de keuken, met een ruime inloopdouche, een lavabomeubel, een toilet en een handdoekenverwarming.

Achterin is er een riante polyvalente ruimte van 33 m² met ensuite badkamer die kan gebruikt worden als hobbyruimte, extra slaapkamer, bureauruimte, … Een woon-werkcombinatie is hier perfect mogelijk.

Op de 1ste verdieping verleent de nachthal toegang tot maar liefst 4 ruime slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers meten 14, 11 en 2x 10 m² en zijn allemaal geëquipeerd met een tijdloze laminaatvloer.

De badkamer op deze verdieping heeft een lavabomeubel, een douche, een toilet en een handdoekenverwarming.

Parkeren? Geen probleem. De voordeur heeft bewust wat weg van een garagepoort, waardoor er steeds plek is voor de voordeur.

Meer info? Wilt u graag eens gaan kijken?
cedric@wellimmo.net of 03/225.00.68!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

191 kWh/m2

Pand Referentie

A0F8RHULQ61V

156 m2

162,50 m2

5 Slaapkamers

3 Badkamers

Vraagprijzen

22 Feb 2022€389.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu