Van Reyenstraat 19, 2100 Deurne

Huis Te Koop in Deurne

€329.000

IN OPTIE!

Wilt u graag wonen in een recent gerenoveerde woning met veel lichtinval en een gezellige tuin, gelegen in een kindvriendelijke en rustige straat te Deurne? Deze 4-slaapkamerwoning heeft het allemaal. Bovendien heeft het met een conforme elektrische keuring en een zeer gunstig EPC alle hedendaagse normen ter beschikking.

De inkomhal geeft meteen uit op de heerlijk lichte woonkamer met witte muren en een onderhoudsvriendelijke tegel. De grote lichtkoepel is 1 van de vele voltreffers van deze totaalrenovatie.
De leefruimte loopt naadloos over naar de praktische open keuken met kookeiland, 4-pitsinductievuur, dampkap, microgolfoven, oven en handenwasser.
In de keuken en in de leefruimte is er overigens een open zicht op de gezellige tuin door de brede raampartijen langs de achterzijde van de woning. In de tuin is er een bijhuisje met stopcontacten en wateraansluitingen, voor bv. extra diepvries/koelkast. Handig.
Op het gelijkvloers bevindt zich verder de badkamer, die uitgerust is met een toilet, een ruime douche, een lavabomeubel met spiegelkast. Dit alles in een moderne inrichting met grijze natuurstenen.
Slaapkamer 1 meet 11 m² en is voorzien van een aangename laminaatvloer.
De droge kelder is toegankelijk onder de trap en is ongeveer 15 m² groot. De hoogte is er 1,60 meter.

Op de 1ste verdieping zijn er 2 slaapkamers gesitueerd, van respectievelijk 15 en 14 m². Die laatste slaapkamer beschikt over een casco toiletje, maar hier kan door de wateraansluiting ook een douche of een kleine badkamer geïnstalleerd worden.

In de nok van het huis, op de 2de verdieping, is er een extra slaapkamer met veluxraam en houten afwerkingen, wat het geheel een zeer huiselijk gevoel geeft. Deze verdieping is bereikbaar via de trap in de slaapkamer op de 1ste verdieping.

TROEVEN: volledig gerenoveerd, laag EPC, lichtrijke woonkamer, gezellige tuin met bijhuis, serene buurt, ...

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

174 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€575

Pand Referentie

62JEY3A7SM-U

124 m2

122 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

22 Feb 2022€329.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu