Kruisstraat 82b, 3290 Diest

Huis Te Koop in Diest

€690.000

Deze prachtige villa vinden we terug op een rustige en residentiële locatie in Molenstede. De omgeving bestaat uit zeer veel groen, weilanden en mooie verzichten. Het centrum van Diest met alle faciliteiten waaronder het NMBS-station en de op- en afritten van autostrades bevinden zich op slechts enkele kilometers.

De volledige villa is op een zeer hoog niveau afgewerkt en beschikt over 215m² bewoonbare oppervlakte, verdeeld over 2 niveaus. In totaliteit zijn er 5 slaapkamers, 2 badkamers, meerdere leefruimtes en 2 keukens waarvan 1 met wijnfrigo. Genieten van de rust en verzichten is mogelijk op 1 van de vele terrassen. De tuin is volledig aangelegd en voorzien van een jacuzzi, de nodige verlichting, een vijver en een eiken bijgebouw met carport voor 2 wagens. Inpandig is er nog eens een dubbele garage aanwezig (45m²). Verder is het volledige perceel afgesloten en uitgerust met een alarmsysteem.

Bij interesse is de overname van de inboedel bespreekbaar.

Hebt u interesse of wenst u deze prachtige villa eens te bezichtigen? Contacteer ons dan op 016 23 21 45 of via info@bvm-vastgoed.be

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

205 kWh/m2

Pand Referentie

F0D2EDCJPB5J

1526 m2

215 m2

Vraagprijzen

11 Oct 2022€690.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Agrarisch gebied

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu