Diestsebaan 44, 3290 Diest

Huis Te Koop in Diest

€329.000

Unique Properties verkoopt deze charmante vrijstaande woning te Diest! De woning uit 1969 werd gebouwd op een aangenaam zuidgericht perceel van maar liefst 720m². Je stapt binnen in de inkomhal, waarbij je dadelijk toegang hebt tot de ruime woonkamer met parketvloer en aansluitende eetkamer. Verder vinden we op het gelijkvloers nog de authentieke keuken, een apart toilet en de inpandige garage. Op de bovenverdieping beschikt de woning over een zeer ruime hal, de badkamer en 4 slaapkamers. Ook aan opslagmogelijkheden is er geen gebrek door de kelder en ruime zolder. Vooraan de woning is er meer dan voldoende plaats voor enkele wagens, maar achter de woning kan deze ook geplaatst worden in de extra garage.
Gecharmeerd door deze woning? Neem dan nu contact op met Wannes via 0478.50.68.68 of via wannes@unique-properties.be voor meer info of een bezoek. Bekijk ook zeker alle documenten van de woning op onze eigen site www.unique-properties.be!
Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen afgeleverd, bestemming woongebied, geen dagvaarding/herstelvordering, omgevingsvergunning voor het verkavelen van gronden afgeleverd, niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

619 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€803

Pand Referentie

T14L3HN1OPO2

720 m2

183 m2

4 Slaapkamers

Vraagprijzen

06 Nov 2022€329.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

woongebied

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu