Kattebroekstraat 215, 1700 Dilbeek

Huis in Dilbeek

€765.000

Prachtige vrijstaande herenwoning op uitzonderlijke locatie.

Dit uitzonderlijk gebouw werd opgericht in het jaar 1918 en werd op heden volledig gestript en voorzien van een geldige omgevingsvergunning voor uitvoerige renovatie- en vernieuwingswerken.

Deze unieke eigendom is een prachtige kans voor de liefhebber van een hoogkwalitatieve renovatie met respect voor authentieke en charmante elementen.

De woonst is gelegen in kwetsbaar natuurgebied op de grens Dilbeek - Sint-Agatha-Berchem (Brussel) en geniet een uitzonderlijke bereikbaarheid en evenwel voldoende privacy.

Plannen voor een reeds vergunde nieuwe toestand zijn op af spraak in te kijken en gaan hand-in-hand met een architecturaal dossier voorzien door francoischapelle Architects die een uitzonderlijk kwalitatief en uitgebreid ontwerp voor deze transformatie voorbereiden.

Indeling huidige toestand:
De gelijkvloerse verdieping bevat op heden een dubbele garage met verschillende kelderruimtes. De eerste verdieping bevat de leefvertrekken (eetplaats, salon, keuken, ...) en toegang tot de traphal die leidt naar de 2de en 3de verdieping met slaapvertrekken, badkamers en dressing.

Indeling bij nieuwe toestand vrij te plannen, voorbeelden hiervan beschikbaar op aanvraag bij Living-Stone.

Bezoeken worden georganiseerd op afspraak via rune.stallaert@living-stone.be of via het rechtstreeks nummer 0475 36 12 12.

Vergunning uitgereikt - Natuurgebied - Geen rechterlijke herstel- of bestuurlijke maatregel opgelegd - Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig - Verkavelingsvergunning.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

Pand Referentie

GJPQPOFOHUUG

2910 m2

203 m2

Vraagprijzen

08 Sep 2022€765.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu