Plankenstraat 112A, 1700 Dilbeek

Huis Te Koop in Dilbeek

€1.680.000

Dit exclusief vastgoed op een terrein van bijna 21 are met oprijlaan, bijgebouw en adembenemend vergezicht is gelegen in het landelijke Dilbeek maar heeft een zeer goede bereikbaarheid door de aansluiting met de E40 op slechts 5 min. en openbaar vervoer op wandelafstand.
Deze imposante villa heeft een prachtige tuin met zwemvijver, is volledig omheind en heeft een exceptionele beleving door haar grootte, opbouw en modern comfort.
Met grote raampartijen heeft u zicht op de tuin en over het Pajottenland, het geheel van dit concept geeft een overvloed van licht in de open ruimtes van de woning.
U komt binnen via een mooie inkomhal en loopt verder in de grote lichtrijke leefruimte met open keuken, aparte salon met gashaard, bureel, wasplaats, toilet en grote garage.
De master bedroom met aanpalende kinderkamer, 2 slaapkamers met eigen badkamer, een prachtige grote badkamer met dressing en toilet bevinden zich op de eerste verdieping.
Verder alle comfort- en veiligheidsvoorzieningen zoals alarm en camerabewaking zijn aanwezig en een zolderkamer van 60m² die kan gebruikt worden als opbergruimte.
Deze stijlvolle binnenhuisarchitectuur omvat 495m² en maakt van deze woning wellicht één van de meest exclusieve villa's in de regio.
Aankoop via vennootschap, privé ook mogelijk mits meerwaarde.
Voor verdere info en bezoek gelieve ons kantoor te contacteren.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

CQT3Q92QKN82

0 m2

495 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

27 Dec 2022€1.680.000

Menu