Leliestraat 2C, 1702 Dilbeek

Huis Te Koop in Dilbeek

€419.000

Charmante gezinswoning met 3 slaapkamers en westelijke tuin op topligging te Dilbeek. Deze driegevelwoning geniet van een bewoonbare oppervlakte van 166m² (kelder met garage en zolder inbegrepen) op een terrein van 6a02. Ze beschikt over houten ramen met dubbele beglazing (+ rolluiken) en centrale verwarming op aardgas met kachel in de woonkamer (= kachel met ketelfunctie -- de kachel verwarmt het water van de radiatoren). Het dak werd vernieuwd in 2004 en in 2010 werden 11 zonnepanelen geplaatst. Hier zijn tevens groenestroomcertificaten van 350 euro per 1.000 kWh aan verbonden. Het betreft een breed terrein van ± 18m. breed wat eventueel ook mogelijkheden biedt naar uitbreiding van de woning toe. Groot terras van 21m² met elektrische zonneluifel. Westelijke tuin met gemetst tuinhuis. Gunstig gelegen in een rustige woonstraat in de nabijheid van het centrum van Dilbeek en Groot-Bijgaarden, openbaar vervoer (bus, trein en tram), CC De Westrand, De Wolfsputten , scholen en handelszaken. Vlotte verbinding met autosnelwegen en Brussel. Achter de woning liggen de Renbaanvijvers -- prachtig zicht vanaf de tuin en terras op dit prachtig stukje natuur!
Indeling: Kelderverdieping : traphal met kelders (36m²) en garage (18m²). Gelijkvloers : inkomhal/traphal met afz. toilet (12m²) - woonkamer (26m²) - keuken (7m²) - terras (21m²) en tuin. Verdieping : trap/nachthal met eveneens vaste trap naar de zolder - 3 slaapkamers (15m² - 11m² - 8m²) - badkamer (5m²). Zolderruimte van 22m² (toegankelijk via vaste trap).
Vergunning uitgereikt - woongebied - geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd - geen voorkooprecht Ruimtelijke Ordening - geen verkavelingsvergunning.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

540 kWh/m2

Pand Referentie

Z8XKWJE6NZPG

602 m2

166 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

20 Dec 2022€419.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu