Burgemeester Henrylaan 129, 3650 Dilsen-stokkem

Huis Te Koop in Dilsen-stokkem

€303.500

Omschrijving Ruime BEN-woning op een perceel van 3a89ca! Voorzien van de nieuwste technieken & volledige afwerking! Dit nieuwbouwproject is gelegen te Rotem en omvat een halfvrijstaande BEN-woning. Deze woning is gelegen op een perceel van 3a89ca. De woning beschikt over maar liefst 5 slaapkamers & wordt uitgerust met de nieuwste technieken inzake verwarming, ventilatie & zonnepanelen!

Indeling:
De woning beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal met gastentoilet, een ruime leefruimte met open keuken en een berging waar plaats is voor wasmachine en droogkast.. Via een groot schuifraam kan de bewoner de achterliggende tuin bereiken. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers , een badkamer en een apart toilet. Via een 2de vaste trap is de volledig afgewerkte zolder bereikbaar. Hier zijn nog 2 extra slaapkamers en een 2de berging.

De toekomstige koper heeft zeer veel keuzemogelijkheden inzake de afwerking van de woning, zo kunnen de vloeren, de keuken en de badkamer naar eigen smaak aangepast en gekozen worden! Alle technieken die hieronder opgesomd staan zijn inclusief!

Technische details:
- Woning zal een maximaal e-peil hebben van 30 waardoor de bewoner 5 jaar lang 50% korting zal krijgen op de onroerende voorheffing!
- De woning is voorzien van zonnepanelen van 280 Wattpiek/paneel
- Ramen & Deuren: PVC-profielen voorzien van triple glas (Ug: 0,6W/m²)
- Ventilatiesysteem type D met warmterecuperatie
- De woning wordt verwarmd door vloerverwarming dmv een warmtepomp
- De carport en tuinberging worden vergund maar zijn niet inbegrepen in de prijs

Deze prijs is exclusief, aansluitingskosten, eventuele infrastructuurkosten, notariskosten, registratierechten en btw. Voor meer informatie staan wij u graag te woord op ons kantoor!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

KPAI42P0NKPH

389 m2

158 m2

5 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

07 Dec 2022€303.500



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu