De schiervellaan 1, 3650 Dilsen-stokkem

Huis Te Koop in Dilsen-stokkem

Indeling
Het kasteel (1.151m2) is toegankelijk via de originele trap in Belgische hardsteen. De riante ontvangsthal met vestiaire en gastentoilet geeft de toegang tot het bureel in maatwerk Franse eik, het ontvangstsalon met open haard, de tv kamer met gashaard, het grote salon met zit- en eethoek en open haard en de naastliggende Obumex maatwerkkeuken.

De eerste verdieping is bereikbaar via de Art-Deco trap of de geïnstalleerde lift. Op deze verdieping bevinden zich 4 zeer ruime suitekamers, elk voorzien van een maatwerkdressing in lichte eik en luxe privébadkamer. Verder is de verdieping voorzien van een linnenkamer.

De zolderverdieping is volledig afgewerkt als woonruimte en wordt momenteel gebruikt als kantoorruimte met toiletten en keuken. Deze zijn apart te bereiken via de dienstingang. In de toren, het oudste deel van het kasteel, is er een unieke torenkamer met toegang tot het dakterras, met een weids uitzicht over het gehele domein.

In de gewelfde kelder is een wellnessruimte ingericht met sauna, fitness, regendouche, 2 jacuzzi's en een authentieke wijnkelder.
In de benedenverdieping bevindt zich de concierge woning met 1 slaapkamer met badkamer, woonkamer, keuken met berging, toilet, aparte ingang en privétuin.

In het linkerpoortgebouw zijn garages voorzien, geschikt voor 4 auto's, wasberging met douche, fietsenberging, inkom voor het appartement, gastentoilet en vestiaire. Het eerste verdiep is ingericht als gastenverblijf (310m2) met inkomhal, woonkamer met zit en eethoek, volledig uitgeruste moderne keuken, slaapkamer 1, dressing, badkamer 2 en op de 2e verdieping, slaapkamer 2 met badkamer 2.

Het rechterpoortgebouw heeft authentieke paardenstallen en het eerste verdiep is ingericht als kantoorruimte met aparte toegang en parking.


Afwerking
Het kasteel is omgeven door een uitzonderlijk park van 11,5 ha met grote waterpartijen en eeuwenoude bomen. Dit park werd aangelegd in 1810 door een gerenommeerd tuinarchitect met een grote variatie van unieke boomsoorten waarvan enkele de oudste exemplaren in hun soort zijn in België. Naast het park zijn er nog 10,5 ha weilanden, ideaal voor een paardenliefhebber. Aansluitend aan het grote zonnetarras in Belgische natuursteen is er een buitenzwembad met buitendouche.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

KJK22PVNWAP0

220403 m2

1461 m2

7 Slaapkamers

6 Badkamers



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Ja

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu