Euster 33, 2570 Duffel

Huis Te Koop in Duffel

€770.000

Ruime villa in uitstekende staat (270m²) + bijgebouw + ruime tuin. (bj. 1986) De woning is gelegen op een perceel van +/- 2319m² en is zeer rustig gelegen, maar dichtbij verbindingswegen en stad Lier.
4 slaapkamers + extra mogelijkheden; Gunstige EPC-score: C 252 kwh: m²/jaar; Gelegen in groene omgeving Airco in de slaapkamer en veranda; Ingerichte keuken. (met o.a. vaatwasser, elektrisch vuur Borretti, combioven, microgolf); Badkamer met spoelbak en ligbad; Zeer ruime tuin met 2x tuinhuis voor extra stockage; Bijgebouw momenteel ingericht als atelier met aparte ingang; Ruime oprit voor voldoende parkeermogelijkheden; Ingebouwde kasten voor extra stockage; Garage 1 in de woning Garage 2 in het bijgebouw Berging; Gezellig terras met recent gebouwde pergola/lounge; Gastentoilet op gelijkvloers; Gunstig gelegen, dichtbij centrum Duffel en Lier en E19; Beschikbaarheid in overleg met verkoper.
- GLV : via de ruime inkomhall met gastentoilet begeven we ons naar de zeer ruime, lichtrijke leefruimte die uitgeeft op een veranda/eetkamer met zicht op de tuin.
Tevens hebben we hier toegang tot de volledig ingerichte keuken, de badkamer met ligbad en de master slaapkamer. Achterliggend is er de garage/wasplaats.
- 1ste verd. : deze herbergt thans een slaapkamer en een hobbykamer maar biedt tal van mogelijkheden zoals het creëren van meerdere slaapkamers.
- Bijgebouw : dit bestaat uit een garage/berging en een verdieping waardoor ook hier tal van mogelijkheden aanwezig zijn.
- In de tuin is er een tuinhuisje en een gezellige overdekte zitplaats/lounge.


Ontdek dit pand nu al via de interactieve grondplannen met foto's. Ga hiervoor naar www.wijns.be en klik op de knop “virtueel bezoek”.

Bij interesse kan u contact opnemen met Griffin van Wijns Vastgoed op het nummer 0477/020 020.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

SPYIXPR1KPW7

270 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

13 Dec 2022€770.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu