Oostveldstraat 202, 9900 Eeklo

Huis in Eeklo

€499.000

Gelegen op een steenworp van het bruisende Eeklo bevindt zich deze woning met veel potentieel. Zo is er een mogelijkheid om van de woning een kangoeroewoning te maken of het uitvoeren van vrij beroep, salon, winkel of kantoor. Ook recreatie, kleinhandel, supermarkten en openbaar vervoer zijn op een boogscheut verwijderd. De indeling van de woning is in twee delen verdeeld. Op het gelijkvloers vinden 2 aparte inkomhallen. Vooraan hebben we aparte ruimtes en een gasten toilet. Aan de zijkant van de woning stappen we binnen via de hoofdingang, een ruime inkomhal met gastentoilet. In deze ruimte is er ook een trapje naar beneden met een kelder.
Verder op het gelijkvloers is er een gezellige woon-en eetplaats met veel lichtinval en een kachel. Naast het prachtige zicht op de groene tuin, charmeert het binnen terras enorm. Verder stappen we naar de uitgebreide keuken met eetplaats. Naast de keuken is er nog een wasplaats met een douche die wel nuttig kan zijn indien u een dagje in uw riante tuin hebt gewerkt. De eerste verdieping van de woning bestaat uit een grote nachthal omringd door 4 ruime slaapkamers. Op deze verdieping is er ook een volwaardige badkamer met toilet, dubbele lavabo, douche en ligbad. De tweede verdieping van de woning heeft een enorme slaapkamer met badkamer én dressing van 40m² die eventueel nog kan opgesplitst worden.
De woning beschikt over een grote groene tuin waar je elk moment van het jaar genot van hebt, ieder moment van de dag geniet je van de zon.
Leg snel uw afspraak vast en ontdek de vele troeven die deze woning te bieden heeft!
Aarzel zeker niet en contacteer mij gerust: hannes@immofrancois.be of telefonisch op het nummer 0497823148.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

199 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.581

Pand Referentie

TI1CP7YUYF3Q

1524 m2

303 m2

5 Slaapkamers

Vraagprijzen

21 Mar 2022€499.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu