Fabriekweg 19, 8480 Eernegem

Huis Te Koop in Eernegem

€795.000

In de Fabrieksweg te Eernegem, deelgemeente van Ichtegem, vinden we deze riante villa met mooie loods. We bevinden ons in Ambachtelijke zone welke vlot toegankelijk is en tal van mogelijkheden biedt. Deze villa met loods in Eernegem bevindt zich op 8.7km van de autostrade te Gistel.

De villa is gebouwd met uiterst duurzame en kwaliteitsvolle materialen en heeft een bewoonbare oppervlakte van 256 vierkante meter. De totale grond oppervlakte is maar liefst 2 211 vierkante meter.

Op het gelijkvloers vinden we een mooie lichtrijke inkomhal, gezellige leefruimte, praktisch ingerichte open keuken, wasplaats, koele berging, veranda, bureau (kan ook ingericht worden als slaapkamer) en een zeer ruime slaapkamer met aanpalende moderne badkamer met hoekbad, inloopdouche en toilet. Tot slot is er ook nog een gastentoilet.

Op het eerste verdiep vinden we 2 ruime slaapkamers, badkamer met inloopdouche en toilet en tot slot een dressing. Deze laatste is voorzien van alle leidingen tot inrichten van keuken op het eerste verdiep (kangoeroe woning mogelijk).

Naast deze statige villa vinden we hier ook een mooie loods (met asbestvrij dak) met een oppervlakte van 304 vierkante meter. Deze loods met gepolierde beton is voorzien van 2 sectionale poorten (waarvan 1 extra hoog) die langs 2 kanten toegang geven tot deze praktische werkruimte.
De loods is bovendien voorzien van een aparte ruimte die makkelijk kan ingericht worden tot bureel of extra magazijn. Tot slot is er ook een zoldering voorzien die extra opbergruimte creëert.

Een riante tuin met groot en gezellig terras kan hier uiteraard niet ontbreken. Daarnaast vinden we ook een tuinberging en een praktische serre.

Deze prachtige villa met loods in Eernegem is een unicum!
Meer info? Bezoek? Bel Mieke!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

420 kWh/m2

Pand Referentie

SG8LGGJNC1P2

2211 m2

256 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

07 Nov 2022€795.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Industriegebied voor ambachtelijke bedrijven of gebieden voor kleine en middelgrote ondernemingen

Overstromingsgebied

Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in mogelijk overstromingsgevoelig gebied

Menu