Tervuursesteenweg 505, 1982 Elewijt

Huis Te Koop in Elewijt

€715.000

Charmant Huis te koop Dit unieke landhuis met verbluffende tuin is gelegen op een uitzonderlijke plek, in een doodlopende straat. Deze plek ademt geschiedenis - zo diende deze woning in de 17e eeuw als dienstwoning voor de dienstbodes van het achterliggende Kasteel Terborght.

Eén en al sfeer in het salon en grote eetplaats met knisperende haard en prachtige grote raampartijen, met een exceptioneel uitzicht over prachtige tuin. Aparte ingerichte leefkeuken met achterin nog een grote berging die kan dienen als handige bijkeuken. Zowel via de keuken als via de woon- en eetkamer hebben we toegang tot het zalige terras. Ideaal om te genieten van het zicht, zomers te dineren of een apero! Verder nog een extra kamer op het gelijkvloers die kan worden ingericht als bureau of extra speel- en tv kamer.

Authentieke inkomhal op tegelvloer met prachtig damier patroon. Apart gastentoilet.
Op het verdiep: riante master bedroom (ca. 35m²) met badkamer en-suite. Het ultieme hotel gevoel! 2 volwaardige slaapkamers en een extra badkamer met douche in bad, toilet en wastafel. Een multifunctionele ruimte deed dienst als strijkkamer maar kan ideaal worden ingericht als dressing, logeerpkamer, bureau of speelkamer, opties in overvloed.

Extra troef van de woning : nog meer stockageplaats in de inpandige garage + compacte kelder.

Last but not least een prachtige en unieke tuin (ca. 2834 m²). De tuin is omringd door water en is verzorgd aangelegd met knappe bomen en struiken. Rozen, Rhododendrons, een Japanse esdoorn, Magnolia Grandiflora, kortom een échte Britse tuin in eigen land. Naast de woning is nog een perceel inbegrepen van ca. 32 are, perfect als moestuin of om dieren op te houden.

Een uniek, uitzonderlijk gelegen walhalla voor een gezin met opgroeiende kinderen of een koppel op zoek naar rust én elke dag een vakantiegevoel.
Strategisch gelegen tussen Mechelen en Vilvoorde.

Een one of a kind woning waarbij de authentieke elementen bewaard zijn gebleven. Een absolute must visit.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

325 kWh/m2

Pand Referentie

-HQHVJPVSVP0

6219 m2

280 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

03 Jan 2023€715.000

Menu