1050 Elsene

Huis Te Koop in Elsene

In het hart van de wijk Brugmannplein, in een rustige straat, een karaktervolle woning met een voorgevel van ± 7 m en een oppervlakte van ± 400 m², volledig gerenoveerd in 2015.
Het huis bestaat uit een inkomhal die aan de ene kant leidt naar de Amerikaanse keuken met ontbijthoek en aan de andere kant naar de eetkamer en de woonkamer met open haard, openend door een grote erker op de tuin die ideaal georiënteerd is (west) zonder inkijk. Een televisiekamer op de tussenverdieping vervolledigt de recepties. Het nachtgedeelte bestaat uit 3 slaapkamers op de 1e verdieping, een badkamer en een onafhankelijke doucheruimte, evenals een bureau. Op de tweede verdieping bevinden zich de hoofdslaapkamer met dressing en aangrenzende badkamer en nog een slaapkamer met doucheruimte. De bovenverdieping biedt een multifunctionele ruimte, een bureau en een kitchenette. De bovenste verdieping bestaat uit een bureau ruimte.
Andere: Garage (box) in de buurt in optie, alarm, videobewaking, airconditioning, gascondensatie ketel, dubbele ventilatie, glasvezel.
Het Brugmannplein staat bekend voor zijn hoge levenskwaliteit. Het is een rustige en groene omgeving, omringd door winkels en restaurants. Het ligt in de buurt van een aantal gerenommeerde scholen.
Voor meer informatie, neem gerust contact op met Bertrand de Moffarts: +32 (0) 475 944 508.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

119 kWh/m2

Pand Referentie

9HPA8Z6BTH0R

4 Badkamers

Menu