1050 Elsene

Huis Te Koop in Elsene

Aan de rand van het Ter Kamerenbos, op een exclusief en beveiligd plein, ontwikkelt Hôtel de Maître een oppervlakte van ± 774 m² daterend uit het begin van de vorige eeuw.
Gerenoveerd door “3ème Bureau”, is het interieur, de luxe en de moderne indeling zodanig bestudeerd om verschillende woonvormen te kunnen bieden. Het huis bestaat op de begane grond uit een kantoor, uitgestrekte recepties, een servicekeuken. Op de eerste verdieping van de familie woonkamers, een keuken en de toegang tot het terras. Boven, drie slaapkamers, aangrenzende kleedkamers en doucheruimtes, een grote slaapkamer en suite. In de kelder een thuisbioscoop, een wijnkelder, een conciërge. Een complete wellnessruimte bestaande uit een fitnessruimte en een hamam completeert het geheel.
Andere: vloerverwarming, dubbelstroomsysteem, airconditioning, waterontharder, open houtvuur, elektrische lift en goederenlift, videofoon, alarmsysteem en inbraakwerende beglazing, 24/24 bewakingscamera’s, garage voor twee grote auto’s, wasserette. Hier worden de aandelen te koop aangeboden van een vennootschap die het gehele pand in handen heeft.
De Square du Bois is een rustige en enigszins afgelegen wijk gelegen aan de rand van het Ter Kamerenbos. Het is ideaal gelegen nabij de Louizalaan.
Voor bijkomende informatie kan u contact opnemen met Vincent Verbruggen op +32 (0) 486 40 25 41.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

122 kWh/m2

Pand Referentie

RO2DX8X1CEHQ

5 Slaapkamers

5 Badkamers

Menu