1050 Elsene

Huis Te Koop in Elsene

€3.100.000

Ideaal gelegen op een boogscheut van de Kastelein en de Louizalaan, herenhuis gebouwd in 1898 door de architect Paul Hankar voor de schilder René Janssens, gerenoveerd in 2013. Deze laatste geniet een kantooropdracht en een oppervlakte van ± 890 m² op een perceel van ± 4 are 60.
Het bestaat op de bovenste verdieping uit een inkomhal, een historisch trappenhuis dat uitkomt op een receptie, verschillende ontvangstruimten, keuken, archieven, toegang tot een mooie pergola, een terras en een goed georiënteerde tuin. Op de eerste verdieping vijf kantoren, een terras en loggia met uitzicht op de tuin. Op de tweede verdieping zes kantoren, een cafetaria. Op de derde verdieping drie kantoren, een glazen dak, toegang tot een plat dak. In het souterrain zijn diverse technische en opslagkelders, een afgesloten binnenplaats en de toegang tot de tuin.
Andere: Beschermd goed met behoud van historische elementen, lijstwerk, schilderijen, houtwerk, origineel glazen dak, hoogte onder plafonds van 4,6 meter, breedte van de gevel van 12 meter, alarm, archieven, sanitaire blokken.
Het Kasteleinplein staat bekend om haar ideale ligging nabij het ​​centrum en is in de buurt van het Terkamerenbos. Je vindt er heel veel restaurants van alle soorten, winkels en de markt is er zeer populair. Snelle en gemakkelijk toegang met het openbaar vervoer.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Vincent Verbruggen +32 (0) 486 40 25 41.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

344 kWh/m2

Pand Referentie

MY1E2AKP2896

Vraagprijzen

16 Oct 2022€3.100.000

Menu