1050 Elsene

Huis Te Koop in Elsene

€2.100.000

Aan de prachtige Molièrelaan, burgerlijk huis in Beaux-Arts-stijl gebouwd in 1908, in de loop der jaren gerenoveerd, met een prachtige gevel in Franse steen en een bruto oppervlakte van ± 485 m².
Het gelijkvloers kan ofwel een vrij beroep huisvesten met een groot kantoor, een wachtkamer en toiletten, ofwel een klein zelfstandig appartement met terras. De 1e verdieping biedt grote en lichte recepties die hun historische karakter hebben behouden (hoge plafonds, parketvloeren, lijstwerk, houtwerk, …) waaronder een woonkamer met open haard, een eetkamer en een keuken met eethoek met uitzicht op een 1e terras , en een kantoor/bibliotheek op de mezzanine. De 2e herbergt de ouderlijke suite met kleedkamer en badkamer. Op de 3e verdieping delen 2 slaapkamers met inbouwkasten een badkamer. De 4e is omgebouwd tot studio met een Bulthaup keuken, douche en toilet en heeft een prachtig terras.
Andere: Huis met enorm potentieel, verwarmde garage voor één auto en parkeerplaats, kelders, wijnkelder met airconditioning, Viessmann-ketel uit 2012, nieuwe fotovoltaïsche panelen.
De Molièrelaan is één van de mooiste lanen van Brussel, meer bepaald van Ukkel. Het is een brede, groene en aangename laan, die gelegen is in een rustige omgeving dicht bij restaurants en kleine winkeltjes.Snelle en gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer.
Voor meer informatie, neem gerust contact met Corinne Thumelaire op + 32 498 23 79 35.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

144 kWh/m2

Pand Referentie

14Q655P5EJQB

5 Slaapkamers

4 Badkamers

Vraagprijzen

06 Nov 2022€2.100.000

Menu