Heuvel 86, 9320 Erembodegem

Huis in Erembodegem

€345.000

Op zoek naar een instapklare & gerenoveerde woning aan de rand van Aalst? Dan is deze gezinswoning met grote tuin, 3 slaapkamers en aparte garagebox in Erembodegem misschien wel wat u zoekt.

Ligging
Deze woning is deels gelegen in Aalst en deels in Erembodegem, vlakbij de opritten van de E40, maar evengoed kortbij alle supermarkten én het treinstation van Erembodegem. Vooraan de woning is er een parkeerplaats, achteraan heeft u een mooi groen- én vergezicht! De garagebox is op 50m van de woning gelegen en inbegrepen in de vraagprijs.

Indeling
Vooraan ziet u twee deuren, links de inkomdeur die uitgeeft op de hal met trap, rechts de doorgang naar achter met wasplaats en technische ruimte. Verder een lichtrijke leefruimte, een volledig uitgeruste keuken met eettafel en ten slotte nog een badkamer met toilet, bad en douche. Op de eerste verdieping twee ruime slaapkamers, speelkamer en ruime overloop met apart toilet. De zolderverdieping heeft een derde grote slaapkamer, een zolder en een ruime overloop die perfect kan dienen als bureau.

De tuin is zeer ruim en heeft een twee terrassen, een ruime tuinberging en omheining zijn ook voorzien.

Afwerking
Deze solide woning met betonstructuur heeft reeds de nodige renovatie ondergaan, er zijn reeds; dubbele beglazing PVC rondom, dakisolatie, centrale verwarming op aardgas met een nieuwe brander, 14 zonnepanelen (!), conforme elektriciteit ... . Ook qua inrichting is deze woning 'up to date' gebracht, met nieuwe vloeren boven, vernieuwde trap, uitgewerkte zolder met inbouwkasten enz.

Voor een bezoek of meer informatie, contacteer ons via info@immolierman.be of 053 / 89 99 66

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

277 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€561

Pand Referentie

MUIIZ0POI392

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

16 Aug 2022€345.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Nee

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Geen overstromingsgebied

Menu