Van de Vijverstraat 15B, 9320 Erembodegem

Huis Te Koop in Erembodegem

€345.000

Deze woning wordt water- en winddicht afgeleverd (voorzieningen en aansluitingen zijn aanwezig). De indeling is als volgt: op het gelijkvloers is er een inkomhal met ruimte voor toilet, woonkamer met veel lichtinval door grote raampartijen, ruimte voor open keuken en een garage met automatische poort.

Op de verdieping is er ruimte voorzien voor 3 slaapkamers en een badkamer met mogelijkheid douche, toilet, dubbele lavabo en ligbad. Verder is er nog een zolder aanwezig, waar mogelijk nog extra kamers gemaakt kunnen worden. Het dak is reeds voorzien van isolatie en een velux-raam.

Achteraan bevindt zich de zuidwest georiënteerde tuin met tuinhuis. Gelegen in het centrum van Erembodegem (Aalst), op wandelafstand van winkels (o.a. Delhaize), bushalte, school e.a. Tevens op korte afstand van station (verbinding Brussel - Gent) en E40.

Deze woning is nog volledig naar eigen wens af te werken waardoor u van dit pand uw droomwoning kunt maken! Voor meer info en/of een bezoek, contacteer Tijl via tijl@immotijl.be of 0477/44 86 11.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

WXV3O7U7O9A6

191 m2

168 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

10 Dec 2022€345.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

ja

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu