Molenveld 49, 9420 Erpe-mere

Huis Te Koop in Erpe-mere

€629.000

Bent u op zoek naar een unieke woning met een open karakter, perfect gelegen én op een groot perceel, dan is deze hedendaagse villa misschien wel wat u zoekt.

Ligging
De locatie van deze woning heeft het beste van 2 werelden; een groot perceel van net geen 23are in een rustige straat in Burst, maar toch vlakbij alle winkels en de E40. Vanuit de woning kijkt u op het terras, de mooie tuin met vijver én de achterliggende weide! De tuin is mooi ingesloten in het groen en biedt veel beschutting, ideaal voor wie graag rustig thuiskomt na een drukke werkdag.

Indeling
Deze villa heeft een open ontwerp meegekregen. Op het gelijkvloers treffen we een inkomhal met apart toilet, leefruimte, volledig uitgeruste keuken en dubbele garage met wasplaats. De grote leefruimte heeft een vide en staat in contact met de tuin en de ruimtes boven. Via een open trap kom je op de 1e verdieping met overloop, 3 ruime slaapkamers, nachthal, badkamer met bad én douche, en een berging met voorziening voor nog een toilet. De zolder kan opengemaakt worden voor extra stockage.

Afwerking & technieken
De woning is high-end afgewerkt voor zijn tijd en dat voelt u nog steeds doorheen de woning. Uiteraard kan een lichte opfrissing wel nuttig zijn. Er is gewerkt met kwalitatieve materialen zoals natuursteen, parket, aluminium vier-seizoensbeglazing, Italiaanse composiet, ... er zijn ook enkele leuke 'twists' aanwezig! Verder een paar technieken die het comfort zeker ten goede komen zoals centrale verwarming, vloerverwarming op het gelijkvloers, conforme elektriciteit, isolatie in muren/dak (gunstige EPC), een regenwaterput, ...

Voor een bezoek of meer informatie, contacteer ons nog vandaag via info@immolierman.be of 053 89 99 66.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

273 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.015

Pand Referentie

L4NQ4UKS724U

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

07 Jul 2022€629.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Nee

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Gemengd woongebied

Overstromingsgebied

Mogelijk overstromingsgevoelig gebied

Menu