Diepestraat 149, 9420 Erpe-mere

Huis Te Koop in Erpe-mere

MERE – Solide renovatiewoning op Idyllische locatie met schitterende tuin.
Wie op zoek is naar een te renoveren eigendom, dit op een uitzonderlijke ligging, als laatste woning in woonzone, met garantie op groenzicht en rust, dan is deze eigendom zeker een bezoek waard!

De woning geniet van een inkomhal met apart gastentoilet, aangename en lichtrijke woonkamer, keuken, nachthal, 3 volwaardige slaapkamers, badkamer en berging. Deze eigendom is tevens volledig onderkelderd. De woning biedt een solide basis voor toekomstige renovatieplannen. Tevens treft u nog een schitterende tuin met aangename oriëntatie en landelijke verzichten, wat het hier optimaal genieten maakt. Dit pand biedt u een waaier aan renovatiemogelijkheden, een unieke aanbieding!
Naast haar landelijke omgeving biedt deze eigendom nog centraal wonen met in directe omgeving van scholen, openbaar vervoer, winkels en invalswegen.
Er werden reeds simulatietekeningen gemaakt, dit maakt een impressie wat er realiseerbaar is.
Info en bezoek via kantoor: 053/60.65.60

De vermelde prijs is een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen zal de verkoper beslissen of hij/zij de eigendom verkoopt aan het beste bod. De richtprijs is aldus niet bindend voor de verkoper. Voor meer info kunt u ons contacteren of het reglement raadplegen op onze website.
Epc; 1028 kWh/m².

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

1028 kWh/m2

Pand Referentie

7AM4OPLFAM89

1719 m2

200 m2

3 Slaapkamers



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

Niet meegedeeld

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Geen verkavelingsvergunning

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu