Gentsesteenweg 101, 9420 Erpe-mere

Huis Te Koop in Erpe-mere

€299.000

In de nabijheid van winkels, openbaar vervoer, scholen en een goede verbinding tot de E40, vinden we deze ruime hoekwoning met karaktervolle uitstraling en tal van mogelijkheden!

De woning werd in 2014 gerenoveerd en heeft een totale bewoonbare opp. van maar liefst 360m². De eigendom biedt tevens een Z-W gerichte tuin en voldoende parkeergelegenheid.

Het GVL van zo'n 180m² is momenteel ingericht als handelsruimte. Met de nodige aanpassingen kan deze omgebouwd worden tot woonruimte. Achteraan is een trap die u naar een extra slaap/leefruimte leidt op een hoger gelegen verdieping. Er is ook een droge kelder aanwezig.

Op de 1ste VD van het hoofdgebouw vinden we de leefruimte, keuken, toilet, badkamer en een vaste trap die ons naar de zolderverdieping brengt. Deze biedt u de mogelijkheid tot 3 slaapkamers van 24m², 15m² en 15m².

De woning wordt centraal verwarmd op gas en beschikt tevens over airconditioning.

Zeer veel potentieel, ideaal voor wonen/werken, grote gezinnen, praktijk, uitbating van een zaak, kangoeroewonen of co-housing!

Interesse? Bel dan naar Pieter op 0486 48 79 71 voor het maken van een afspraak. Mailen kan ook naar pieter@immolierman.be.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

D kWh/m2

Pand Referentie

8SBP2LHB2MWY

4 Slaapkamers

Vraagprijzen

18 Dec 2022€299.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Ander type gebied

Overstromingsgebied

Geen overstromingsgebied

Menu