Oude Baan 108-0-2, 2910 Essen

Huis Te Koop in Essen

€425.000

Dit nieuwbouwproject te Essen, gelegen langs de Oude Baan, bestaat uit twee halfopen nieuwbouwwoningen met tuin en terras met een west oriëntatie. Op heden is er nog één woning beschikbaar.
Deze woning, gelegen op een perceel van 518 m², bestaat uit drie bouwlagen waarvan de leefruimte, keuken, toilet, inpandige garage met bergmogelijkheden zich bevinden op de gelijkvloerse verdieping. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, een ruime badkamer met ruimte voor een bad en inloopdouche alsook een ruime nachthal dewelke toegang biedt tot de tweede verdieping. Op de bovenste verdieping kan u de vierde slaapkamer terugvinden met gekoppelde technische ruimte en toegang tot de opbergzolder.

Deze woning wordt semi-casco opgeleverd. De woning bestaat uit aluminium buitenschrijnwerk met dubbele beglazing, bepleistering, chape, verwarmings- en sanitaire technieken, ventilatie type D, elektriciteit en privatieve zonnepanelen. De koper dient zelf in te staan voor de binnendeuren, trapafwerking, vloeren, keuken, badkamer, toilet en tuin afwerking.
Deze woning wordt BEN (bijna-energie-neutraal) met een E-peil van maximaal 20, opgeleverd. Hierdoor kan u genieten van een fiscaal voordeel: 100% vrijstelling op de onroerende voorheffing gedurende de eerste vijf jaar.

Op aanvraag kan u het verkoopslastenboek met bijhorende plannen bekomen.
De verkoop geschiedt geheel onder BTW met een mogelijkheid op het verlaagde Btw-tarief van 6%, mits u voldoet aan de voorwaarden.



Voor meer informatie, aarzel niet ons te contacteren op nummer 03/337.50.70 of surf naar www.vbpartners.be/nieuwbouw. FinancieelAankoop exclusief kosten:€425.000Prijs Constructie:€425.000BTW Constructie (6%):€25.500Raming Ereloon Notaris*:€2.549Raming Aktekosten Notaris*:€525Totale Aankoopprijs:€453.674* Schatting op basis van deze parameters: hoofdverblijfplaats, natuurlijk persoon. Voor een uitgebreide berekening van de registratie-rechten en erelonen, kijk op www.notaris.be.Documentengrondplannen_oude baan108.pdflastenboek_oude baan108.pdf

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

P2-EPCPOAAT-

4 Slaapkamers

Vraagprijzen

31 Jul 2022€425.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet ingegeven

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu